Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Home > produk > Kit Rugbi > Kaos kaki rugbi > Kaos kaki Luhung Baju Tinggi Kanggo Klubeun Rugbi
Kaos kaki Luhung Baju Tinggi Kanggo Klubeun Rugbi
Kaos kaki Luhung Baju Tinggi Kanggo Klubeun Rugbi
Kaos kaki Luhung Baju Tinggi Kanggo Klubeun Rugbi
Kaos kaki Luhung Baju Tinggi Kanggo Klubeun Rugbi
  • Kaos kaki Luhung Baju Tinggi Kanggo Klubeun Rugbi
  • Kaos kaki Luhung Baju Tinggi Kanggo Klubeun Rugbi
  • Kaos kaki Luhung Baju Tinggi Kanggo Klubeun Rugbi
  • Kaos kaki Luhung Baju Tinggi Kanggo Klubeun Rugbi

Kaos kaki Luhung Baju Tinggi Kanggo Klubeun Rugbi

    Type pamayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 20 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 30 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: Dandy-RS06

Age: Adults

Gender: Unisex

Material: Polyester / Spandex

Type: Suit

Pattern: Patterned

Size: XXL

Logo: Any Logo Available

MOQ: 20 Sets/ 1 Set For Sample Is Available

Service: OEM Service

Color: Any Colour Available

Additional Info

bungkusan: 1 PCS / disetél dina kantong poli

kakuwatan keur ngasilkeun: 60000 pcs

kandaraan: Ocean,Air, Fedex

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 60000 Pcs/set per month

palabuhan: Guangzhou Port

Panjelasan Produk

kaos kaki tinggi dengkulna utamana dijieun tina katun. Galur warna beureum dina kaos kaki anu béda dibandingkeun sareng bule poék.



Rincian Produk

Jenis Produk: Kaos kaki Rugbi

Jenis suplai: jasa OEM

Bahan: poliéster, nilon, kapas

Desain: Desain desain availale

Logo: logo Custom sayogi

MOQ: 50 pasang

Bayar Sampel: EXW $ 30

Istilah pamayaran: T / T, D / A, D / P, Western Union, Money Gram

Istilah dagang: EXW, FOB

Packing: 1 PCS / diatur dina 1 kantong poli, 80pcs per karton; Ukuran karton: 50 * 37 * 31cm

Pengiriman: DHL, UPS, TNT, FeDex, hawa laut

Waktu Pangiriman: 15- 20 Dinten


Acara Produk

mens rugby socksmens rugby sockscompression socks

compression sockscompression sockscheap sockscotton sockscotton socks





Palayanan kami


Desain Gratis: Tim desain profésional, disederhanakeun ngarobih aya

Percetakan Gratis: logo adat, nomer sareng nami, jsb

Percetakan Sublimation Digital: Pola jelas anu sesah diudar

Pilihan lega: maénbal / rugbi / maén bal / baskét / baseball / balap

Taruhan ngagancangkeun sayogi


Téhnologi

basketball socksbasketball socks




Pilihan sareng Pilihan warna

elite socks

socks





Paket & Pengiriman


cotton socks



Tentang Kami

Guangzhou Dandy sporting goods Ltd

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd nyaéta produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Urang utamina ngadamel ékspor baju tina seragam surak, leotards senam, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték sanésna nganggo langkung ti lima taun nganggo harga anu saé tapi kompetitif. Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun tiap klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuran, sareng sajabana Ku produksi padet, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur canggih, kami sateuacana gawé bareng sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.



Eupan balik konsumén

cotton sockselite basketball sockscool basketball sockssocks




Taros Kami

socks


Categories produk : Kit Rugbi > Kaos kaki rugbi

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Daniel Lai
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan