Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Outsét Pelatihan

Home > produk > Outsét Pelatihan
Kategori produk tina Outsét Pelatihan, kami pabrik husus ti Cina, Outsét Pelatihan, Outsét Pelatihan Pikeun Bocah suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Baju Latihan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Tracksuits Latihan

Tambih deui

Pelatihan Hoodies

Tambih deui

Kaos Polo

Tambih deui

Kaos oblong

Tambih deui

Pelatihan Singlet

Guangzhou Dandy sportswear ltd ogé ngajalankeun lampiran senam kaasup trackuits khusus, hoodies, jaket, kaos T, kaos polo, sareng singlet. Kauntungan urang rendah moq

Tracksuits / hoodies / Jaket : Éta dijieun tina poliéster sareng spandex / katun / nilon. Hargana gumantung kana kuantitas sareng lawon anu peryogi.

Kaos kaos / kaos polo / singlet : Éta dilakukeun tina poliéster, spandex sareng kapas. Hargana gumantung kana kuantitas sareng lawon anu peryogi


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan