Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Home > produk > Surak Apparel > Prépar anu ngagem Praktek > Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda
Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda
Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda
Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda
Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda
Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda
  • Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda
  • Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda
  • Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda
  • Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda
  • Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda

Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda

    Type pamayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 20 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 30 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: Dandy-CU91

Age: Adults

Gender: Unisex

Material: Polyester / Spandex

Type: Suit

Pattern: Patterned

Size: XXL

Logo: Any Logo Available

MOQ: 20 Sets/ 1 Set For Sample Is Available

Service: OEM Service

Color: Any Colour Available

Additional Info

bungkusan: 1 PCS / disetél dina kantong poli

kakuwatan keur ngasilkeun: 60000 pcs

kandaraan: Ocean,Air, Fedex

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 60000 Pcs/set per month

palabuhan: Guangzhou Port

Panjelasan Produk

Pakaian Seragam Sakola Adat Kanggo Pamuda



Rincian Produk

Jenis Produk: Olahraga

Jenis suplai: jasa OEM

Bahan: poliéster, Spandex

Desain: desain desain availale

Logo: logo Custom sayogi

MOQ: 20 set

Bayar Sampel: EXW $ 50

Istilah pamayaran: T / T, D / A, D / P, Western Union, Money Gram

Istilah dagang: EXW, FOB

Packing: 1 PCS / diatur dina 1 kantong poli, 80pcs per karton; Ukuran Karton: 50 * 37 * 31cm

Pengiriman: DHL, UPS, TNT, FeDex, hawa laut

Waktu Pangiriman: 15- 20 Dinten


Acara Produk

victory cheer uniformscute cheer outfitscheer athletics uniformscheer athletics uniforms

green cheer uniformadult cheer uniformsadult cheer uniformslittle girl cheer uniformscheer extreme uniformscheer extreme uniforms





Palayanan kami


Desain Gratis: Tim desain profésional, disolokkeun pikeun disaluyukeun

Percetakan Gratis: logo adat, nomer sareng nami, jsb

Percetakan Sublimation Digital: Pola jelas anu sesah diudar

Pilihan lega: maénbal / rugbi / maén bal / baskét / baseball / balap

Taruhan ngagancangkeun sayogi


Téhnologi

cheer uniformcheer practice wear



Pilihan warna

cheer practice wear

Paket & Pengiriman


cheer practice wear



Tentang Kami

Guangzhou Dandy sporting goods Ltd

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd nyaéta produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun tiap klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuran, sareng sajabana Ku produksi anu solid, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur canggih, kami sateuacana gawé bareng sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.


Eupan balik konsumén

cheer practice wear




Taros Kami

cheer uniforms


Categories produk : Surak Apparel > Prépar anu ngagem Praktek

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Daniel Lai
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

imah

Phone

Skype

panalungtikan