Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Home > produk > Pesona Cheer > Nganggo Prakna Cheer > Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual
Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual
Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual
Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual
Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual
Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual
  • Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual
  • Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual
  • Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual
  • Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual
  • Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual

Baju Prakték Cheer Pract Hideung Pikeun Dijual

    Type pamayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 20 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 30 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: Dandy-CU43

Age: Adults

Gender: Unisex

Material: Polyester / Spandex

Type: Suit

Pattern: Patterned

Size: XXL

Logo: Any Logo Available

MOQ: 20 Sets/ 1 Set For Sample Is Available

Service: OEM Service

Color: Any Colour Available

Additional Info

bungkusan: 1 PCS / disetél dina kantong poli

kakuwatan keur ngasilkeun: 60000 pcs

kandaraan: Ocean,Air, Fedex

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 60000 Pcs/set per month

palabuhan: Guangzhou Port

Panjelasan Produk

Belang baju hideung ngagem baju kaluar pikeun dijual


Rincian Produk

Jenis Produk: Nganggo Prakna Cheer

Jenis suplai: jasa OEM

Bahan: poliéster, Spandex

Desain: Desain desain availale

Logo: logo Custom sayogi

MOQ: 20 set

Bayar Sampel: EXW $ 50

Istilah pamayaran: T / T, D / A, D / P, Western Union, Money Gram

Istilah dagang: EXW, FOB

Packing: 1 PCS / diatur dina 1 kantong poli, 80pcs per karton; Ukuran karton: 50 * 37 * 31cm

Pengiriman: DHL, UPS, TNT, FeDex, hawa laut

Waktu Pangiriman: 15- 20 Dinten


Acara Produk

cheer practice wears

cheer practice wearscheer practice wearscheer practice wears

cheer practice wearscheer practice wearscheer practice wears

Palayanan kami


Desain Gratis: Tim desain profésional, disederhanakeun ngarobih aya

Percetakan Gratis: logo adat, nomer sareng nami, jsb

Percetakan Sublimation Digital: Pola jelas anu sesah diudar

Pilihan lega: maénbal / rugbi / maén bal / baskét / baseball / balap

Taruhan ngagancangkeun sayogi


Téhnologi

Yeh 9k9 8 Mii K Mz5r0jcheer practice wears



Pilihan warna

cheer practice wears

Paket & Pengiriman


5wloe Zk0uw9 W5 R Sci



Tentang Kami

Guangzhou Dandy sporting goods Ltd

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd nyaéta produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Urang utamina ngadamel ékspor baju tina seragam surak, leotards senam, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték sanésna nganggo langkung ti lima taun nganggo harga anu saé tapi kompetitif. Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun tiap klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuran, sareng sajabana Ku produksi padet, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur canggih, kami sateuacana gawé bareng sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.


Eupan balik konsumén

cheer practice wears




Taros Kami

(R@D6S8@SK_@9QEMH[]@C17


Categories produk : Pesona Cheer > Nganggo Prakna Cheer

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Daniel Lai
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan