Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Home > produk > Surak Apparel > Sakabéh Béda Leuweung Béntang > Kostum Adat Pedah Cakruman Usa
Kostum Adat Pedah Cakruman Usa
Kostum Adat Pedah Cakruman Usa
Kostum Adat Pedah Cakruman Usa
Kostum Adat Pedah Cakruman Usa
Kostum Adat Pedah Cakruman Usa
  • Kostum Adat Pedah Cakruman Usa
  • Kostum Adat Pedah Cakruman Usa
  • Kostum Adat Pedah Cakruman Usa
  • Kostum Adat Pedah Cakruman Usa
  • Kostum Adat Pedah Cakruman Usa

Kostum Adat Pedah Cakruman Usa

    Type pamayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 20 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 30 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: Dandy-CU63

Age: Adults

Gender: Unisex

Material: Polyester / Spandex

Type: Suit

Pattern: Patterned

Size: XXL

Logo: Any Logo Available

MOQ: 10 Sets/ 1 Set For Sample Is Available

Service: OEM Service

Color: Any Colour Available

Additional Info

bungkusan: 1 PCS / disetél dina kantong poli

kakuwatan keur ngasilkeun: 60000 pcs

kandaraan: Ocean,Air,DHL

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 60000 Pcs/set per month

palabuhan: Guangzhou Port

Panjelasan Produk

Custom kocak nyekel kostum soré


Rincian Produk

Jenis Produk: Olahraga

Jenis suplai: jasa OEM

Lawon: Lycra (awak luhur) + Organza (rok) / batur + mistik + holograms

Bahan mantul bakal masihan cukup pikeun gerak anu pikaresepeun

Beurat lawon: 250gsm

Pitur: 1.Cut sareng ngaput, sublimated, bolong bolong

2.C logo sareng labél

3. Anti UV, waterproof, cahaya

4.4 sareng 6 jarum konci jahitan

5.Elegant, menawan sareng nyaman

Dianggo: tari ballroom, kompetisi, performa, pelajaran menari, atanapi acara khusus.

Desain: desain desain availale

Logo: logo Custom sayogi

Kelir: Warna adat sayogi

MOQ: 10 set

Bayar Sampel: EXW $ 75

Istilah pamayaran: T / T, D / A, D / P, Western Union, Money Gram

Istilah dagang: EXW, FOB

Packing: 1 PCS / diatur dina 1 kantong poli, 80pcs per karton; Ukuran Karton: 50 * 37 * 31cm

Pengiriman: DHL, UPS, TNT, FeDex, hawa laut

Waktu Pangiriman: 15- 20 Dinten



Acara Produk

cheerleading uniformscheerleading uniformscheerleading uniformscheerleading uniforms




cheerleading uniformscheerleading uniformscheerleading uniformscheerleading uniformscheerleading uniforms






Produk Patali

cheer practice wearcheer hair bows


Palayanan kami


Desain Gratis: Tim desain profésional, disolokkeun pikeun disaluyukeun

Percetakan Gratis: logo adat, nomer sareng nami, jsb

Percetakan Sublimation Digital: Pola jelas anu sesah diudar

Pilihan lega: maénbal / rugbi / maén bal / baskét / baseball / balap

Taruhan ngagancangkeun sayogi


Téhnologi

Usa Cheerleader Costumesall star cheerleading uniforms



Seleksi warna

all star cheerleading uniforms904248447276174491

all star cheerleading uniformsall star cheerleading uniforms

all star cheerleading uniforms

Paket & Pengiriman


all star cheerleading uniforms



Tentang Kami

Guangzhou Dandy sporting goods Ltd

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd nyaéta produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun tiap klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuran, sareng sajabana Ku produksi anu solid, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur canggih, kami sateuacana gawé bareng sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.


Eupan balik konsumén

all star cheerleading uniforms




Taros Kami

Usa Cheerleader Costumes


Categories produk : Surak Apparel > Sakabéh Béda Leuweung Béntang

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Daniel Lai
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

imah

Phone

Skype

panalungtikan