Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Categories produk
Tentang Kami
Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd anu aya di kota Guangzhou, China, mangrupikeun produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Kami ngagaduhan pabrik sorangan sareng kantor. Éta ngeusian leuwih ti 1500 méter pasagi sareng ngagaduhan karyawan langkung ti 150. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kalayan mesin impor, mangsi, kristal, sareng anu sanés, urang ngalakukeun dina spésialisasi olahraga anu ditarik sareng sadaya bintang nari. Sumawona, kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun unggal klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuranana, sareng sajabana Ku réspon anu gancang, ongkos efektif sareng jersi kualitas luhur sareng saran profésional dina kaélakan anu kami gaduh basa anu kuat. Kalayan produksi padat, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur maju, sateuacana kami damel babarengan sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.
panas Produk
  • Adatna Varsity Sadaya Béntang Cheer Seragam

    Adatna Varsity Sadaya Béntang Cheer Seragam

    Kabiasaan varsity sadayana saragam sorot béntang Rincian Produk Jenis Produk: Sadaya Seragam Béntang Star Jenis suplai: jasa OEM Kain: Lycra (awak luhur) + Organza (rok) / batur + mistik
    ngahubungan Kiwari
  • Nonoman Emas AB kristal Chefleading Outfits

    Nonoman Emas AB kristal Chefleading Outfits

    Kristal AB ngora kristal baju outlet Rincian Produk Jenis Produk: Sadaya Seragam Béntang Star Jenis suplai: jasa OEM Kain: Lycra (awak luhur) + Organza (erok) / anu séjén + mistik + holo
    ngahubungan Kiwari
  • Sadaya Star Cheerleaders Outfit

    Sadaya Star Cheerleaders Outfit

    Sadaya baju soré bentang Rincian Produk Jenis Produk: Sadaya Seragam Béntang Star Jenis suplai: jasa OEM Kain: Lycra (awak luhur) + Organza (erok) / anu séjén + mistik + hologram Bah
    ngahubungan Kiwari
  • Kostum Cheer College Beureum

    Kostum Cheer College Beureum

    Kostum murak kampus beureum Rincian Produk Jenis Produk: Sadaya Seragam Béntang Star Jenis suplai: jasa OEM Kain: Lycra (awak luhur) + Organza (erok) / anu séjén + mistik + hologram Bah
    ngahubungan Kiwari
Taros Kami
Daniel LaiMr. Daniel Lai
  • Tel:86-020-36772649
  • Hapé:+8613640869427Contact me with Whatsapp
  • alamat:Room402,No.466 JunSheng Building,Huangshi West Road,Baiyun Zone,Guangzhou,China.510430, Guangzhou, Guangdong
  • Nagara / Region:China
  • website:https://www.dandysportswear.com
Kirim surélék Panalungtikan
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan