Komunikasi karo Supplier? Supplier
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Kategori Produk
Babagan awake dhewe
Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd sing ana ing kutha Guangzhou, China, minangka produsen profesional sing ngasilake produksi lan nggawe sandhangan olahraga miturut kabutuhan klien. Kita duwe pabrik lan kantor dhewe. Iki nguwasani luwih saka 1500 meter persegi lan nduwe karyawan luwih saka 150. Utamane ngatasi ekspor sandhangan saka seragam seragam, leotard, kit bal-balan, kit rugbi, kit basket, trackuit lan praktik liyane luwih saka limang taun kanthi rega kualitas nanging kompetitif. Kanthi mesin impor, tinta, kristal, lan sapiturute, kita duwe spesialis ing olahraga olahraga sing sublimasi lan kabeh bintang nari. Kajaba iku, kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo saben klien kanthi desain khusus, warna, kain ukuran, lan sapiturute. Kanthi nanggapi kanthi cepet, biaya efektif lan jersi kualitas tinggi lan rekomendasi profesional babagan rasukan kita duwe basis pelanggan sing kuwat. Kanthi produksi sing padhet, pengalaman sing sugih lan proses manufaktur sing maju, sadurunge kita kerja sama karo akeh merek lan klien saka saindenging jagad.
Produk Panas
  • Seragam Custom Cheeds Kabeh Seragam Star Cheer

    Seragam Custom Cheeds Kabeh Seragam Star Cheer

    Varsity khusus kabeh seragam lintang Product Product Jinis Produk: Kabeh Seragam Star Star Jinis Pasokan: Layanan OEM Kain: Lycra (awak ndhuwur) + Organza (rok) / liya-liyane + mistik + hol
    Hubungi Saiki
  • Baju Emas Kristal AB

    Baju Emas Kristal AB

    Kristal AB remaja nganggo busana busana Product Product Jinis Produk: Kabeh Seragam Star Star Jinis Pasokan: Layanan OEM Kain: Lycra (awak ndhuwur) + Organza (rok) / liya-liyane + mistik +
    Hubungi Saiki
  • Kabeh Sandhangan Cheerleaders Star

    Kabeh Sandhangan Cheerleaders Star

    Kabeh rasukan bintang sorotan Product Product Jinis Produk: Kabeh Seragam Star Star Jinis Pasokan: Layanan OEM Kain: Lycra (awak ndhuwur) + Organza (rok) / liya-liyane + mistik + hologram
    Hubungi Saiki
  • Kostum Cheer College Abang

    Kostum Cheer College Abang

    Kostum surak kampus abang Product Product Jinis Produk: Kabeh Seragam Star Star Jinis Pasokan: Layanan OEM Kain: Lycra (awak ndhuwur) + Organza (rok) / liya-liyane + mistik + hologram Baha
    Hubungi Saiki
Hubungi Kami
Daniel LaiMr. Daniel Lai

Mr. Daniel Lai

Kirim Enquiry
  • Tel:86-020-36772649
  • Ponsel:+8613640869427Contact me with Whatsapp
  • Alamat:Room402,No.466 JunSheng Building,Huangshi West Road,Baiyun Zone,Guangzhou,China.510430, Guangzhou, Guangdong
  • Negara / Wilayah:China
  • Situs web:https://www.dandysportswear.com
Kirim Enquiry
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki