Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Yoga Nganggo

Home > produk > Yoga Nganggo
Kategori produk tina Yoga Nganggo, kami pabrik husus ti Cina, Yoga Nganggo, Custom Ganti Yoga suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Custom Nyitak Yoga ngagem R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Tops Tanaga yoga

Tambih deui

Kolor kolor yoga

Tambih deui

Latihan Leggings

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd anu aya di kota Guangzhou, China, mangrupikeun produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Kami ngagaduhan pabrik sorangan sareng kantor. Éta ngeusian leuwih ti 500 méter pasagi sareng ngagaduhan karyawan langkung ti 150. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kalayan mesin impor, mangsi, kristal, sareng anu sanés, urang ngalakukeun dina spésialisasi olahraga anu ditarik sareng sadaya bintang nari. Sumawona, kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun unggal klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuran, sareng sajabana Kalayan réspon anu gancang, ongkos efektif sareng jersi kualitas luhur sareng saran profésional dina kaélakan anu kami gaduh basa anu kuat. Kalayan produksi padat, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur maju, sateuacana kami damel babarengan sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.


Guangzhou Dandy sportswear Ltd profesional dina ngagem yoga khusus mimitian ti legging, kolor, tank top to bra bra. Kami nerapkeun lawon poliéster sareng spandex kalayan jarum quadruple kuat sareng genep benang. Harga dumasar kana kuantitas anu diperyogikeun.


Photobank 43

Photobank 23

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan