Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ngayuh Leotards

Home > produk > Senam Leotards > Ngayuh Leotards
Kategori produk tina Ngayuh Leotards, kami pabrik husus ti Cina, Barudak Gymnastics Leotards, Katresna Gimnétika Leotards suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Tari Leotards Kanggo Gadis R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Témbongkeun:

Cina Ngayuh Leotards suppliers

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd anu aya di kota Guangzhou, China, mangrupikeun produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Kami ngagaduhan pabrik sorangan sareng kantor. Éta ngeusian leuwih ti 500 méter pasagi sareng ngagaduhan karyawan langkung ti 150. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kalayan mesin impor, mangsi, kristal, sareng anu sanés, urang ngalakukeun dina spésialisasi olahraga anu ditarik sareng sadaya bintang nari. Sumawona, kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun unggal klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuranana, sareng sajabana Ku réspon anu gancang, ongkos efektif sareng jersi kualitas luhur sareng saran profésional dina kaélakan anu kami gaduh basa anu kuat. Kalayan produksi padat, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur maju, sateuacana kami damel babarengan sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.


Leotards latihan : Leotards latihan jauh langkung basajan tibatan leotards lomba. Klién klien kami biasana mendakan kéngingkeun subotasi pikeun praktékna sabab awét. Téknik dikaluarkeun dilakukeun tina poliéster & spandex anu pimanaeun sakitar $ 15 per pcs

1


custom leotard



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan