Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Home > produk > Pesona Cheer > Seragam Seragam Sublimated > Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman
Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman
Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman
Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman
Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman
Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman
  • Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman
  • Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman
  • Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman
  • Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman
  • Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman

Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman

    Type pamayaran: T/T,D/P
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 10set Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 25 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: Dandy- SC 50

Age: Adults

Gender: Women's

Material: Polyester / Spandex

Type: Suit

Pattern: Logo

Size: M

Color: Custom

Additional Info

bungkusan: 1 PCS / disetél dina 1 kantong poli, 80pcs per karton; Ukuran karton: 50 * 37 * 31cm

kakuwatan keur ngasilkeun: 60000pcs

merek: Dandy

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong, Cina

Kamampuhan suplai: 60000pcs

palabuhan: Guangzhou Port

Panjelasan Produk

Adat Rhinestone Bersinar Seragam Cheerleading pikeun nonoman



Rincian Produk

Jenis Produk: Olahraga

Jenis suplai: jasa OEM

Kain: Lycra (awak luhur) + Organza (erok) / anu séjén + mistik + hologram

Beurat lawon: 250gsm

Bahan mantul bakal masihan cukup pikeun gerak anu pikaresepeun

Pitur:

1.Cut sareng ngaput, sublimated, bolong

2.C logo sareng labél

3. Anti UV, waterproof, cahaya

4.4 sareng 6 jarum konci jahitan

5.Elegant, menawan sareng nyaman

Dianggo: tari ballroom, kompetisi, performa, pelajaran menari, atanapi acara khusus.

Desain: Desain custom sayogi

Logo: logo Custom sayogi

Kelir: Warna adat sayogi

MOQ: 10 set

Bayar Sampel: EXW $ 75

Istilah pamayaran: T / T, D / A, D / P, Western Union, Money Gram

Istilah dagang: EXW, FOB

Packing: 1 PCS / diatur dina 1 kantong poli, 80pcs per karton; Ukuran karton: 50 * 37 * 31cm

Pengiriman: DHL, UPS, TNT, FeDex, hawa laut

Waktu Pangiriman: 15- 20 Dinten

acara produk

cheer uniforms (2)

cheer skirts cheapcheerleading apparel near mecheer outfits cheapvictory cheerleading uniformsvictory cheer uniforms




Palayanan kami

Desain Gratis: Tim desain profésional, disederhanakeun ngarobih aya

Percetakan Gratis: logo adat, nomer sareng nami, jsb

Percetakan Sublimation Digital: Pola jelas anu sesah diudar

Pilihan lega: maénbal / rugbi / maén bal / baskét / baseball / balap

Taruhan ngagancangkeun sayogi

Kauntungannana

1.Lebih langkung ti 15 taun manufaktur sareng ngekspor kostum nari pikeun pasar global.

Tim desain desain profésional, tim R&D sareng tim QC.

3. Kami mangrupikeun pabrik profésional, sanés perusahaan dagang. Kami nawiskeun harga anu pangsaéna, produk kualitas luhur.

4.Kami gaduh pabrik pakéan jogét sorangan, ngajamin waktos pangiriman.

5.sépup jinis-jinis sadaya kostum nari.

6.Kalirkeun urang garis upami anjeun resep kana produk naon waé. Kami bakal masihan anjeun balesan dina jero 24 jam kerja.

pilihan warna

victory cheer uniformsCheer UniformsCheerleading Clothing



Téhnologi

Photobank 24

Photobank 2

kemasan & pengiriman


Photobank 19

inpormasi perusahaan

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd nyaéta produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun tiap klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuran, sareng sajabana Ku produksi anu solid, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur maju, kami sateuacana damel babarengan sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.


Dandy

Categories produk : Pesona Cheer > Seragam Seragam Sublimated

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Daniel Lai
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan