Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Home > produk > Rugby Kit > Rugbi kaos kaki > Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul
Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul
Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul
Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul
Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul
Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul
  • Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul
  • Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul
  • Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul
  • Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul
  • Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul

Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul

    Type pamayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 20 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 30 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: Dandy-RS05

Age: Adults

Gender: Unisex

Material: Polyester / Spandex

Type: Suit

Pattern: Patterned

Size: XXL

Logo: Any Logo Available

MOQ: 20 Sets/ 1 Set For Sample Is Available

Service: OEM Service

Color: Any Colour Available

Additional Info

bungkusan: 1 PCS / disetél dina kantong poli

kakuwatan keur ngasilkeun: 60000 pcs

kandaraan: Ocean,Air, Fedex

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 60000 Pcs/set per month

palabuhan: Guangzhou Port

Panjelasan Produk

Tim Rugbi Adat Ngagaduh Kaos kaki Intul



Rincian Produk

Jenis Produk: Olahraga

Jenis suplai: jasa OEM

Bahan: poliéster, nilon, kapas

Desain: desain desain availale

Logo: logo Custom sayogi

MOQ: 50 pasang

Bayar Sampel: EXW $ 30

Istilah pamayaran: T / T, D / A, D / P, Western Union, Money Gram

Istilah dagang: EXW, FOB

Packing: 1 PCS / diatur dina 1 kantong poli, 80pcs per karton; Ukuran Karton: 50 * 37 * 31cm

Pengiriman: DHL, UPS, TNT, FeDex, hawa laut

Waktu Pangiriman: 15- 20 Dinten


Acara Produk

mens rugby socksmens rugby sockswarm socksboys socksthigh high socksthigh high socks


running socksrunning sockstrainer sockstrainer socks




Palayanan kami


Desain Gratis: Tim desain profésional, disolokkeun pikeun disaluyukeun

Percetakan Gratis: logo adat, nomer sareng nami, jsb

Percetakan Sublimation Digital: Pola jelas anu sesah diudar

Pilihan lega: maénbal / rugbi / maén bal / baskét / baseball / balap

Taruhan ngagancangkeun sayogi


Téhnologi

basketball socksbasketball socks




Pilihan sareng Pilihan warna

elite socks

socks





Paket & Pengiriman


elite basketball socks



Tentang Kami

Guangzhou Dandy sporting goods Ltd

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd nyaéta produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun tiap klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuran, sareng sajabana Ku produksi anu solid, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur canggih, kami sateuacana gawé bareng sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.



Eupan balik konsumén

elite basketball sockselite basketball sockscool basketball sockscool basketball socks




Taros Kami

basketball jerseys for sale


Categories produk : Rugby Kit > Rugbi kaos kaki

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Daniel Lai
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

imah

Phone

Skype

panalungtikan