Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Kaos kaki rugbi

Home > produk > Kit Rugbi > Kaos kaki rugbi
Kategori produk tina Kaos kaki rugbi, kami pabrik husus ti Cina, Kaos kaki rugbi, Kaos kaki Rugbi Hideung suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kaos kaki Bodas R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Témbongkeun:

Cina Kaos kaki rugbi suppliers

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd anu aya di kota Guangzhou, China, mangrupikeun produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Kami ngagaduhan pabrik sorangan sareng kantor. Éta ngeusian leuwih ti 500 méter pasagi sareng ngagaduhan karyawan langkung ti 150. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kalayan mesin impor, mangsi, kristal, sareng anu sanés, urang ngalakukeun dina spésialisasi olahraga anu ditarik sareng sadaya bintang nari. Sumawona, kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun unggal klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuran, sareng sajabana Kalayan réspon anu gancang, ongkos efektif sareng jersi kualitas luhur sareng saran profésional dina kaélakan anu kami gaduh basa anu kuat. Kalayan produksi padat, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur maju, sateuacana kami damel babarengan sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.


Kaos kaki : Éta didamel tina katun, nilon, poliéster sareng spandex. Kami gaduh vantage anu rendah moq: 50 pasang sayogi

rugby socksrugby socksrugby socks

rugby socks

rugby socks

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan