Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Rugbi Jersey

Home > produk > Kit Rugbi > Rugbi Jersey
Kategori produk tina Rugbi Jersey, kami pabrik husus ti Cina, Rugbi Jersey, Sublimated Rugbi Jersey suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Custom Rugbi Jerseys R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Témbongkeun:

Cina Rugbi Jersey suppliers

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd anu aya di kota Guangzhou, China, mangrupikeun produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Kami ngagaduhan pabrik sorangan sareng kantor. Éta ngeusian leuwih ti 500 méter pasagi sareng ngagaduhan karyawan langkung ti 150. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kalayan mesin impor, mangsi, kristal, sareng anu sanés, urang ngalakukeun dina spésialisasi olahraga anu ditarik sareng sadaya bintang nari. Sumawona, kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun unggal klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuran, sareng sajabana Kalayan réspon anu gancang, ongkos efektif sareng jersi kualitas luhur sareng saran profésional dina kaélakan anu kami gaduh basa anu kuat. Kalayan produksi padat, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur maju, sateuacana kami damel babarengan sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.


Jersi rugbi : Ieu dilakukeun tina poliéster & spandex. Kami nerapkeun kanggo benang panyawat tilu awét. Hargana didasarkeun kuantitas pangajen $ 18 per set. Kami parantos gaduh reputasi anu saé kalayan langkung ti 7 taun pangalaman sareng kualitas luhur tapi harga murah

Rugby Jersey

rugby jerseyrugby jerseyrugby jersey

rugby jerseyrugby jersey

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan