Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Senam Leotards

Home > produk > Senam Leotards
Kategori produk tina Senam Leotards, kami pabrik husus ti Cina, Adat Leotards, Senam Leotards suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Adat Dancewear R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Ngayuh Leotards

Tambih deui

Kompetisi Leotards

Tambih deui

Leotards Sublimated

Pakaian olahraga Guangzhou Dandy ogé ngajalankeun leotards gimnétis tina légot persaingan, latihan leotards ka leotards berirama.

Kompetisi légét : Légot lomba anu saé sareng panonna anu didamel tina 250gsm / 260gsm lycra sareng sababaraha lawon mistik anu populer sareng lawon mesh adat. Harga kami dumasar kana desain khusus sareng lawon anu diperyogikeun. Éta sakitar $ 35

Tangkung traning : Leotards latihan jauh langkung gampang tibatan leotards saingan. Klién klien kami biasana mendakan kéngingkeun subotasi pikeun praktékna sabab awét. Téknik dikaluarkeun dilakukeun tina poliéster & spandex anu pimanaeun sakitar $ 15 per pcs

Irama témbok: Roti émosional pikeun akrobat kedah elegan sareng menawan. Urang parantos ngadamel seueur leotards ritmis khusus pikeun klien ti sakuliah dunya anu ngagaduhan reputasi anu saé pikeun kualitas. Urang tiasa ngadamel sagala ukuran anu ngaropéa. Éta sakitar $ 100 pcs

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan