Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Home > produk > Pesona Cheer > Nganggo Prakna Cheer > Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk
Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk
Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk
Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk
Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk
Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk
  • Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk
  • Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk
  • Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk
  • Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk
  • Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk

Kustomisasi Ngadop Pot Paké Cheer Pupuk

    Type pamayaran: L/C,T/T,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 20 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 30 Poé
ngahubungan Kiwari

Info dasar

Model No.: Dandy-CU45

Age: Adults

Gender: Unisex

Material: Polyester / Spandex

Type: Suit

Pattern: Patterned

Size: XXL

Logo: Any Logo Available

MOQ: 20 Sets/ 1 Set For Sample Is Available

Service: OEM Service

Color: Any Colour Available

Additional Info

bungkusan: 1 PCS / disetél dina kantong poli

kakuwatan keur ngasilkeun: 60000 pcs

kandaraan: Ocean,Air, Fedex

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 60000 Pcs/set per month

palabuhan: Guangzhou Port

Panjelasan Produk

Kustomisasi pojok pamotongan topeng sareng kolor


Rincian Produk

Jenis Produk: Prakna maké nyoré

Jenis suplai: jasa OEM

Bahan: poliéster, Spandex

Desain: Desain custom sayogi

Logo: logo Custom sayogi

MOQ: 20 set

Bayar Sampel: EXW $ 50

Istilah pamayaran: T / T, D / A, D / P, Western Union, Money Gram

Istilah dagang: EXW, FOB

Packing: 1 PCS / diatur dina 1 kantong poli, 80pcs per karton; Ukuran karton: 50 * 37 * 31cm

Pengiriman: DHL, UPS, TNT, FeDex, hawa laut

Waktu Pangiriman: 15- 20 Dinten


Acara Produk

cheer practice wearscheer practice wearscheer practice wears

cheer practice wears5317cheer practice wears


Palayanan kami


Desain Gratis: Tim desain profésional, disederhanakeun ngarobih aya

Percetakan Gratis: logo adat, nomer sareng nami, jsb

Percetakan Sublimation Digital: Pola jelas anu sesah diudar

Pilihan lega: maénbal / rugbi / maén bal / baskét / baseball / balap

Taruhan ngagancangkeun sayogi


Téhnologi

Yeh 9k9 8 Mii K Mz5r0jcheer practice wear

Photobank 43


Pilihan warna

cheer practice wear

1Cheer Uniforms

Paket & Pengiriman


5wloe Zk0uw9 W5 R Sci



Tentang Kami

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd nyaéta produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng baju latihan sanésna langkung ti lima taun kalayan kualitas luhur tapi harga kalapa. Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun tiap klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuran, sareng sajabana Ku produksi padet, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur canggih, kami sateuacana gawé bareng sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.

DandySample Room 02


Categories produk : Pesona Cheer > Nganggo Prakna Cheer

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Daniel Lai
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan