Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Nganggo Prakna Cheer

Home > produk > Pesona Cheer > Nganggo Prakna Cheer
Kategori produk tina Nganggo Prakna Cheer, kami pabrik husus ti Cina, Nganggo Prakna Cheer, Dipasangna suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Prakték Nyorak R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Témbongkeun:

Cina Nganggo Prakna Cheer suppliers

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd anu aya di kota Guangzhou, China, mangrupikeun produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Kami ngagaduhan pabrik sorangan sareng kantor. Éta ngeusian leuwih ti 500 méter pasagi sareng ngagaduhan karyawan langkung ti 150. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kalayan mesin impor, mangsi, kristal, sareng anu sanés, urang ngalakukeun dina spésialisasi olahraga anu ditarik sareng sadaya bintang nari. Sumawona, kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun unggal klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuranana, sareng sajabana Ku réspon anu gancang, ongkos efektif sareng jersi kualitas luhur sareng saran profésional dina kaélakan anu kami gaduh basa anu kuat. Kalayan produksi padat, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur maju, sateuacana kami damel babarengan sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.

Prakték nganggo sorak : éta didamel tina poliéster & spandex. Kami nerapkeun jarum quardrupe sareng genep jahitan, anu cukup teguh nalika dibéntang. Hargana dumasar kana kuantitas. Éta sakitar $ 12 pcs


cheerleading

cheer practice wear

Practice Wear 2Practice Wear

cheer apparel

Cheer practice wear

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan