Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Pesona Cheer

Home > produk > Pesona Cheer
Kategori produk tina Pesona Cheer, kami pabrik husus ti Cina, Pesona Cheer, Baju Seragam Adat suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Baju Seragam Pasundan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Sadayana Seragam Béntang Star

Tambih deui

Seragam Seragam Sublimated

Tambih deui

Nganggo Prakna Cheer

Tambih deui

Surak Haneut

Tambih deui

Bulu Rambut Cheleleading

Tambih deui

Cheer Baseball Jerseys

Kasual olahraga Guangzhou Dandy khususkeun dina baju seragam riasan khusus anu kalebet sadayana seragam sorotan bintang, seragam sorotan sublimated sareng latihan ngalatih, busur rambut surak sareng murakkeun.

Sadaya béntang seragam soré: nya éta tina 250gsm / 260gsm lycra sareng sababaraha lawon mistik anu populer sareng lawon mesh adat. Harga kami dumasar kana desain khusus sareng lawon anu diperyogikeun. Éta sakitar $ 50- $ 70

Prakték nganggo sorak : éta didamel tina poliéster & spandex. Kami nerapkeun jarum quadruped sareng genep jahitan, anu cukup pageuh nalika henteu bérés. Hargana dumasar kana kuantitas. Éta sakitar $ 12 pcs

Bows Rambut Cheer : Kanggo busur surak, lawon glitter mangrupikeun lawon anu urang sering nganggo anu raos sareng nyabak langkung alus dibandingkeun sareng lawon mistik. Kami ogé ngalakukeun busur sublimasi anu efektif biaya.

Nganget langkung panas : éta didamel tina poliéster & spandex. Sakur warna anu aya kanggo trackuits atanapi jaket khusus

cheer uniforms

practice wear (2)

practice wear

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan