Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Baskét Jerseys

Home > produk > Kit Basket > Baskét Jerseys
Kategori produk tina Baskét Jerseys, kami pabrik husus ti Cina, Sublimation Wargi Jersey, Baskét Jersey suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Adol Basket baskét R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Témbongkeun:

Cina Baskét Jerseys suppliers

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd anu aya di kota Guangzhou, China, mangrupikeun produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Kami ngagaduhan pabrik sorangan sareng kantor. Éta ngeusian leuwih ti 500 méter pasagi sareng ngagaduhan karyawan langkung ti 150. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kalayan mesin impor, mangsi, kristal, sareng anu sanés, urang ngalakukeun dina spésialisasi olahraga anu ditarik sareng sadaya bintang nari. Sumawona, kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun unggal klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuranana, sareng sajabana Ku réspon anu gancang, ongkos efektif sareng jersi kualitas luhur sareng saran profésional dina kaélakan anu kami gaduh basa anu kuat. Kalayan produksi padat, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur maju, sateuacana kami damel babarengan sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.


Jersi baskét : Éta damel tina lawon bolong. Dobarkeun hiji langkung awét sareng tahan lami. Éta sakitar $ 15 per set

basketball jerseybasketball jersey

basketball jerseybasketball jersey

basketball jersey


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan