Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Sadayana Seragam Béntang Star

Home > produk > Pesona Cheer > Sadayana Seragam Béntang Star
Kategori produk tina Sadayana Seragam Béntang Star, kami pabrik husus ti Cina, Sadayana Seragam Béntang Star, Seragam Cheerleading suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Saragam Seragam Adat R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Témbongkeun:

Cina Sadayana Seragam Béntang Star suppliers

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd anu aya di kota Guangzhou, China, mangrupikeun produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Kami ngagaduhan pabrik sorangan sareng kantor. Éta ngeusian leuwih ti 500 méter pasagi sareng ngagaduhan karyawan langkung ti 150. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kalayan mesin impor, mangsi, kristal, sareng anu sanés, urang ngalakukeun dina spésialisasi olahraga anu ditarik sareng sadaya bintang nari. Sumawona, kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun unggal klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuranana, sareng sajabana Kalayan réspon anu gancang, épéktipitas sareng kualitas jersi sareng kualitas profésional dina saran anu kami gaduh basis pelanggan anu kuat. Kalayan produksi padat, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur maju, sateuacana kami damel babarengan sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.



Sagala seragam sorotan béntang : éta didamel tina 250gsm / 260gsm lycra sareng sababaraha lawon mistik anu populer sareng lawon mesh adat. Harga dumasar kana desain khusus sareng lawon anu diperyogikeun. Éta sakitar $ 30 - $ 70. Dasarna, sadaya béntang surak seragam bénten sareng seragam murak tradisional. Dasarna, sadaya béntang saragam seragam nyaéta pikeun sadaya tim pésta sareng pertandingan grand anu utamana didamel tina mistik anu dicampur sareng lycra dina rupa-rupa warna. Cheerleader bakal ngajengkelkeun dina saragam sareng pola corak rhinestones.

1Cheer UniformsCheerleading Clothing


Cheer Uniforms












Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan