Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Home > Tentang Kami
Tentang Kami

Barang olahraga Guangzhou Dandy Ltd anu aya di kota Guangzhou, China, mangrupikeun produsén profésional dina ngahasilkeun sareng nyiptakeun pakean olahraga dumasar kana sarat klien. Kami ngagaduhan pabrik sorangan sareng kantor. Éta ngeusian leuwih ti 1500 méter pasagi sareng ngagaduhan karyawan langkung ti 150. Urang utamina ngadamel ékspor pakean tina baju seragam, leotards, két soccer, kit rugbi, kits baskét, trackuit sareng prakték anu sanésna langkung ti lima taun nganggo harga anu luhur tapi harga kalapa. Kalayan mesin impor, mangsi, kristal, sareng anu sanés, urang ngalakukeun dina spésialisasi olahraga anu ditarik sareng sadaya bintang nari. Sumawona, kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun unggal klien kalayan desain khusus, warna, lawon ukuranana, sareng sajabana Ku réspon anu gancang, ongkos efektif sareng jersi kualitas luhur sareng saran profésional dina kaélakan anu kami gaduh basa anu kuat. Kalayan produksi padat, pangalaman anu sugih sareng prosés manufaktur maju, sateuacana kami damel babarengan sareng seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.

dandy

  • Info parusahaan
  • Émbaran dagang
  • Émbaran ékspor

Jenis usaha : Manufacturer

Range produk : Knitting Apparel , Garment Ornament , Uniform & Work Clothes

Produk / Service : Seragam Cheer / Buleud Cheer , Kit Bola , Rugbi Kit , Bola Basket , Leutik Gymnastic , Ngagunakeun yoga / Tracksuit / Polo Shirt

total karyawan : 101~200

Ibu (Million AS $) : $3 Million

taun Didirikeun : 2016

Sertipikat : BSCI , FSC , ISO14004 , ACS , ASME , AZO Free , CSA

Alamat parusahaan : 1503,Block B,KaiYue Building,NO 383 Huangshi West Road, Baiyun Zone,Guangzhou,Guangdong, China, Guangzhou, Guangdong, China

Incoterm : FOB,EXW

Terms of Payment : T/T,D/P,Money Gram,Western Union

Peak season lead time:One month

Off season lead time :Within 15 workday

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

ékspor Perséntase : 91% - 100%

Pasar utama : Americas , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , West Europe

Nearest Port : Guangzhou Port

Impor & Ékspor Mode: Exportation via agénsi

moreMain Produk
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan