Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Daniel Lai Mr. Daniel Lai
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Home > Tentang Kami
Tentang Kami

Guangzhou Dandy sporting goods Ltd anu perenahna di kota Guangzhou, Cina, nyaéta produsén profésional anu ngahususkeun pikeun ngadamel sareng ngadamel sportswear dumasar kana kabutuhan clients`. Simkuring gaduh pabrik sareng kantor urang sorangan. Occupta di jahé langkung ti 1500 méter pasagi sarta gaduh leuwih ti 150 pagawé. Urang utamina ngadamel ékspor baju ti seragam surak, leotards, pakét soccer, pakakas rugbi, pakét baskét, jalan ngalacak sareng prakték sanés anu ageman langkung ti lima taun kalayan kualitasna tanding sareng harga kalapa. Kalayan ngimpor mesin-mesin, tinta, kristal, jeung sajabana, urang ngahususkeun kana baju olah raga sublimated sareng sadaya béntang tari maké. Leuwih ti éta, urang nyadiakeun layanan OEM / ODM pikeun tiap klien nganggo desain custom, warna, lawon ukuranana, jsb. Sareng gancang ngabales, ngarugikeun jersisi sareng kualitas luhur effersitif sareng rekomendasi profésional dina apparels urang gaduh basa para nasabah. Kalayan produksi padet, pangalaman euyeub sareng proses manufaktur canggih, urang saacanna kungsi migawé bareng kalayan seueur merek sareng klien ti sakumna dunya.


  • Info parusahaan
  • Émbaran dagang
  • Émbaran ékspor

Jenis usaha : Manufacturer

Range produk : Knitting Apparel , Garment Ornament , Uniform & Work Clothes

Produk / Service : Béda seragam / Bantang Bows , Kali maén bal , Rugby Kits , Kacét Wargi , Leotards gymnastic , Maké yoga / Tracksuit / Polo Shirt

total karyawan : 101~200

Ibu (Million AS $) : $3 Million

taun Didirikeun : 2016

Sertipikat : BSCI , FSC , ISO14004 , ACS , ASME , AZO Free , CSA

Alamat parusahaan : Room402,No.466 JunSheng Building,Huangshi West Road,Baiyun Zone,Guangzhou,China.510430, Guangzhou, Guangdong, China

Incoterm : FOB,EXW

Terms of Payment : T/T,D/P,Money Gram,Western Union

Rata Time Diterangkeun : Peak season lead time:One month
Off season lead time :Within 15 workday

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

ékspor Perséntase : 91% - 100%

Pasar utama : Americas , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , West Europe

Nearest Port : Guangzhou Port

Impor & Ékspor Mode: Exportation via agénsi

moreMain Produk

imah

Phone

Skype

panalungtikan